Selecteer een pagina

Welkom bij Thuisfest! Bekijk hier het concert en geniet van je eten!

Audio & video door Martijn Groeneveld – Mailmen

Extra informatie artiesten, zie hieronder:

Emil Landman

Emil Landman schrijft al reizend zijn muziek. Na opgenomen te hebben in Noorwegen onder het Noorderlicht, in de trans-siberië express en in een capsulehotel in Tokio streek Emil voor zijn 4de album “February” neer in Brooklyn, New York. Daarvan zijn de eerste twee songs nu uit op Spotify.

Tim Dawn

Tim Dawn is de Utrechtse singer-songwriter die je misschien kent van zijn NPO Radio 2 TopSongs “Walking On A Wire” en “Bite The Bullet”, of als 3FM Talent. Ooit rondde hij met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af. Nu woont hij op een kinderboerderij in hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert. Na zijn EP release afgelopen oktober in TivoliVredenburg, is hij alweer druk bezig met nieuwe muziek. Zijn toepasselijke nieuwe single “Holiday At Home” speelde hij al op verschillende radiostations en komende dinsdag dus (digitaal) bij jouw 4-gangendiner!

Wil je een plaat, mok, t-shirt of cd kopen van Tim Dawn? Stuur dan een mailtje naar info@timdawn.nl

“I’ll Hold On” EP (vinyl; 2019):  € 20

Tim Dawn t-shirt:  € 15

Tim Dawn mok: € 10

“Up” EP (cd; 2016):  € 5

Speciaal voor Thuisfest biedt Tim Dawn een kortingsactie aan. Vermeld “Thuisfest” in je mail en ontvang een “I’ll Hold On” EP (vinyl), Tim Dawn mok en “Up” EP (cd) samen voor € 25. Free

Aslaug

In 2019 debuteerde Ijslands-Nederlandse artiest en songwriter Áslaug met de muziek waar ze al jaren lang aan werkte. Geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM en Lykke Li blendt ze dromerige synth pop met catchy hooks. Haar debuutsingle ‘Take From Me’ lanceerde in elf internationale New Music Friday playlists op Spotify, ze was een de meest geprezen acts van de Popronde 2019 en werd benoemd tot 3FM Talent. Tevens werd ze verkozen tot de Top 12 van 3voor12 meest belovende acts van 2020. Eurosonic/Noorderslag in januari kon dan ook niet uitblijven. Het jaar 2020 staat voor Áslaug in het teken van de release van haar debuut EP die, inclusief bijbehorende film, op 20 maart uit kwam.

Extra informatie restaurants, zie hieronder:

Kantien

De oude kantine van de gemeente Utrecht aan Ravellaan 96 hebben wij nieuw leven ingeblazen en veranderd in een mooi restaurant dat midden in Park Welgelegen ligt. Tegenwoordig kan je in Kantien uitstekend lunchen, borrelen en dineren, binnen in ons ruime restaurant of buiten op ons grote zonovergoten terras. Kantien blinkt uit in eenvoud, kwaliteit en gastvrijheid. Kom langs voor een goed glas wijn, lekker biertje of een huisgemaakte limonade in combinatie met een of meerdere (groente) gerechten. Goed, gezellig en gewoon lekker noemen wij dat. Je eet zo uitgebreid als dat je zelf wilt. Je kan bij ons urenlang tafelen of ook gewoon een paar biertjes drinken en een klein hapje eten. De gerechten zijn gemaakt om te delen waardoor je je (bar)tafel lekker vol kan zetten met verschillende gerechten. 

De Pomp

De initiatiefnemers Marlou, Kimmarah, Danny en Joep hebben in samenwerking met de buurtbewoners en de gemeente Utrecht MRP development en Vorm ontwikkeling, het vervallen tankstation aan de Croeselaan weten om te toveren tot restaurant de Pomp.
Samen willen wij de Dichterswijk bruisend en leefbaar houden.

Broei Utrecht

De Keuken van Broei draait om groenten, heel veel groenten. Elke maand bedenken we 8 gerechten en 2 desserts, waarvan een gedeelte veganistisch is, en waar we onze ziel en zaligheid in stoppen. We doen inspiratie op in alle keukens van de wereld, op vakantie of filosoferend over eten… Alles kan en we maken alles zelf. Broei haalt de meeste groenten van De Lindenhoff uit Baambrugge. Daarnaast krijgen wij wekelijks allerlei verse groenten van De Groentenakker uit Odijk en van enthousiaste thuistelers die ons spullen uit hun moestuin brengen. Daarmee maken wij de gerechten uit onze Chefs Choice. Dat zijn 7 gangen, waaronder 1 dessert, gekozen door de koks op de avond zelf. Dit kan dagelijks wisselen en is afhankelijk van het aanbod van onze groenteleveranciers

Saar

Sandra en Ramon én een klein hecht team, maken samen SAAR.

Bij ons geen poespas, maar gewoonweg lekker eten en drinken.

Als het even kan, kiezen we voor duurzame en schone producten. 

Koken we met het seizoen mee en daarom wisselt onze kaart met regelmaat.

Zo houden we het simpel, maar toch bijzonder, 

met kwaliteit en aandacht in de hoofdrol.

Dit alles op het mooiste hoekje van Utrecht.  

Althans, dat vinden wij.

0h, en we hebben een vitrine vol ambachtelijke

Kazen, zien we je snel?